top of page

Group

Public·293 members
Ramazan Kornilov
Ramazan Kornilov

Cocktailuri Cu Alcool


Cele mai multe cocktailuri sau long drinks au la bază cel puțin o băutură spirtoasă, a cărei tării este domolită de sucuri. Cel mai des folosite sunt spirtoasele incolore, precum votca, ginul, tequila sau romul alb, însă și cele colorate (precum whisky-ul, brandy-ul sau romul negru) sunt folosite la prepararea a numeroase cocktailuri populare.
Cocktailuri cu alcoolDe asemenea, există numeroase cocktailuri care se prepară pe bază de vin și derivatele sale. Vermutul este un ingredient de bază pentru numeroase băuturi, dar și vinul spumant (precum șampania sau Prosseco) poate fi folosit pentru a prepara cocktailuri potrivite ocaziilor speciale.


Spuneam că majoritatea cocktailurilor sunt consumate pentru gustul lor unic, dar și pentru calitatea lor de a fi răcoritoare. În continuare, vom prezenta cinci rețete gândite special pentru zilele și nopțile toride de vară.


Când te gândești la cocktailuri tari, Long Island Ice Tea este probabil prima băutură care îți vine în minte. Denumirea sa este una ironică, întrucât cocktailul nu are nimic în comun cu ceaiul, așa cum se poate observa și din lista de ingrediente:


Sperăm că ți-a plăcut călătoria noastră prin lumea cocktailurilor. Folosește-te de aceste rețete oricând vrei să însuflețești o petrecere. Oricât de dulci și gustoase ar fi aceste băuturi, nu uita să le consumi cu moderație!


Cocktailurile sunt amestecuri de bauturi alcoolice sau nonalcoolice. Cele pe baza de alcool au in general o bautura spirtoasa la baza si se combina cu alte bauturi cu concentratie alcoolica mai slaba.


Sigur, exista multe retete celebre de cocktailuri, eu am doar cateva realizate aici, dar va asigur ca sunt printre cele mai apreciate si mai cautate. Sper sa va inspire, sa va racoriti in serile toride vara, dar puteti sa le pregatiti si pentru prietenii vostri.


Dacă ai urmărit vreodată spectacolul barmanilor, ai observat că ei au tendința de a amesteca două cocktailuri simultan. Totuși, dacă ești la început, un singur shaker îți poate fi suficient. Un astfel de instrument, format din două părți, este nu doar ușor de folosit, dar și ușor de spălat. Pur și simplu folosești jumătatea mai mare pentru a amesteca ingredientele, adaugi gheața și folosești jumătatea mai mică pentru spațiul suplimentar de amestecare.


Așadar, acestea sunt cele mai populare cocktailuri ce pot fi preparate cu ușurință și de un începător, dacă sunt respectate cu multă grijă instrucțiunile și, mai ales, cantitățile. În ceea ce privește decorațiunile se poate utiliza imaginația la maxim. Cu cât mai spectaculos paharul, cu atât va atrage mai mulți clienți, ceea ce va destinde atmosfera și va apropia mai tare invitații.


Pentru prepararea cocktailurilor în mod profesional, poți folosi accesorii și ustensile speciale. Un kit pentru cocktailuri este fabricat deobicei din oțel inoxidabil de cea mai bună calitate, material ce nu modifică gustul băuturilor. Setul pentru cocktail poate conține:


Este important ce tip de pahar folosești pentru prepararea cocktailurilor pentru că, de pildă, mărimea gurii paharului poate incalzi mai repede sau mai încet conținutul sau poate ajuta la eliberarea aromelor, potrivit academiabarbatilor.ro.


Atunci cănd vorbim de cocktailuri, vodca este una dintre cele mai folosite băuturi din bar. Gustul acestei băuturi se împerechează bine cu orice aromă, de la dulce la sărat și până la picant. Adăgată în mii de rețete diferite de cocktailuri, s-ar părea că există un cocktail de vodcă pentru fiecare băutor și orice ocazie.


Chiar dacă putem mânca fructele și ca atare, totuși și sucul lor este sănătos și benefic pentru organism în zilele caniculare de vară. Iată câteva rețete de cocktail-uri răcoritoare, care nu conțin deloc alcool.


Dacă vă chemați prietenii sau familia în vizită, pentru a petrece o zi de week-end împreună, vă recomandăm să îi serviți cu cocktail-uri făcute în casă. Chiar dacă nu iesiți la terasă, asta nu înseamnă că nu puteți savura acasă băuturile celebre din meniurile restaurantelor. Bineînțeles că acestea pot conține și alcool. Iată care sunt cele mai căutate cocktail-uri:


Cum să vă mai răcoriți în această vară? Cu un cocktail răcoritor având la bază pepenele roșu! Acesta este lipsit de alcool, deci se adresează și celor care au în plan să conducă în ziua respectivă. Aspectul este unul foarte frumos, mai ales când este servit în pahar special. Iar combinația de pepene, mentă și lime merge de minune! 041b061a72


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

Group Page: Groups_SingleGroup
bottom of page